Ontwikkeling

Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs. Op de groepen is dan ook materiaal en speelgoed aanwezig voor elke ontwikkelingsfase. Kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 maanden zijn vooral bezig met de grove motoriek en de zintuiglijke verkenning. Hierbij kunt u denken aan speelgoed waar kinderen naar kunnen kijken, luisteren en aan kunnen voelen. Kinderen van 6 tot 20 maanden ontdekken de wereld en hun mogelijkheden vooral door middel van voorwerpen. Het spelen met de babygym, rammelaars, ballen, blikjes en boeken helpt hen hierbij. Kinderen in de leeftijd van 20 maanden tot 2,5 jaar gaan doelgerichter de wereld ontdekken, ze gaan meer betekenis geven aan hun spel. Hierbij kunt u denken aan het bouwen met Duplo, het klimmen en klauteren, het maken van puzzels en spelen met servies. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar gaan hun belevingswereld laten zien en ervaringen verwerken in hun spel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan rollenspellen.

Uk & Puk

Op alle peutergroepen van Kits Oonlie wordt, naast bovengenoemd, gewerkt met het VVE-Programma Uk &  Puk. Uk & Puk is een totaalprogramma dat zich richt op taalvaardigheid, sociaalcommunicatieve vaardigheden, maar ook ontluikend rekenen. Het programma biedt, in combinatie met structuur gedurende ons dagritme, een goede voorbereiding op de basisschool.

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk