Kinderdagverblijf/peuteropvang

In overleg met de ouders wordt er voor elk kind een eigen wenprogramma opgesteld. Binnen Kits Oonlie wordt niet met een standaard programma gewerkt, omdat ieder kind op zijn of haar eigen manier aan een nieuwe situatie went. Wel willen wij u er op attenderen dat indien de groepsgrootte het toelaat uw kindje voor de definitieve plaatsing kan beginnen met wennen. Echter, indien de groepsgrootte dat niet toelaat kan de wenperiode pas beginnen vanaf het moment dat het kind definitief geplaatst is. De groepsleiding neemt ongeveer een maand voorafgaand aan de plaatsing contact met u op voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek komen er verschillende onderwerpen aan bod die belangrijk zijn voor het op de juiste manier op kunnen vangen van het kind. Denk hierbij aan voeding. Het formulier dat wordt besproken is hier terug te vinden:

Intakeformulier KDV-PG

 

Buitenschoolse opvang

Ongeveer een maand voor de ingangsdatum wordt er door de groepsleiding contact met u opgenomen voor het plannen van een intakegesprek. Hierin worden alle zaken omtrent uw kind besproken. Mocht er behoefte aan zijn en de groepsgrootte laat het toe, dan kan een kind voor de ingangsdatum komen wennen. 

 

Intakeformulier Kits Oonlie BSO

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk