Nieuws

Op dit moment is Kinderopvang Kits Oonlie één van de weinige kinderopvangorganisaties in de regio die in het bezit is van hét kwaliteitscertificaat voor de kinderopvang. De normen voor dit kwaliteitscertificaat zijn opgesteld door een breed samengestelde groep deskundigen uit de kinderopvang, waaronder vertegenwoordigers van ouders. Jaarlijks wordt Kinderopvang Kits Oonlie door het Keurmerkinstituut bezocht om te beoordelen of nog steeds wordt voldaan aan deze normen.

Met dit keurmerk kunnen organisaties laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit en dat ze voldoen aan de eisen die gesteld worden door onder andere haar klanten, externen en gestelde wet- en regelgeving. Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening.

Op 19 september stond voor de twintigste keer de jaarlijkse externe audit van het Keurmerkinstituut voor Kits Oonlie weer gepland. Dit jaar zijn kinderdagverblijf Daalmeer en BSO Zuid in Alkmaar door het Keurmerkinstituut bezocht. Ook de kwaliteitsmedewerker, personeelszaken en de Algemeen directeur van Kits Oonlie zijn deze dag geaudit.

 Uit de audit is naar voren gekomen dat Kits Oonlie een professionele organisatie is, waarin het plezierig werken is en waar hoogwaardige kinderopvang wordt geboden. Super trots is het management op de medewerkers, want zij zijn degene die ervoor hebben gezorgd dat Kits Oonlie al 20 jaar op het hoogst haalbare kwaliteitscertificaat in haar bezit heeft!

 

Kits Oonlie is per 1 september 2020 trotse eigenaar van kinderdagverblijf Picobello in Alkmaar. Kinderdagverblijf Picobello bestaat uit drie groepen (baby-, dreumes- en peutergroep), waar ongeveer 15 medewerkers werkzaam zijn.

De (bijna) oud-eigenaren van Picobello gaan van hun welverdiende pensioen genieten. Kits Oonlie zal er samen met de huidige medewerkers van Picobello voor zorgen dat de opvang wordt geboden die ouders, kinderen en medewerkers gewend zijn.

 

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk