Kits Oonlie is op 20 augustus 2007 begonnen met buitenschoolse opvang in de wijk Daalmeer Noord in Alkmaar, gesitueerd naast basisschool De Cocon. Vanaf 02-06-2009 is BSO Noord verhuisd naar de nieuwbouw aan de basisschool de Cocon. De BSO Noord bestaat uit drie verticale groepen, de Zeeleeuwen, de Pinguïns en de IJsberen. In totaal kunnen we 50 kinderen opvangen.

Het pand voldoet aan alle moderne eisen die gesteld worden aan buitenschoolse centra.

BSO Noord biedt voor-, na- en buitenschoolse opvang aan kinderen van de Erasmus en De Cocon.

Het pand is ruim en door de vele ramen komt er veel licht naar binnen, het is overzichtelijk en biedt voldoende mogelijkheden om met de kinderen activiteiten te ondernemen. De groepen zijn ingericht met speelmateriaal voor de leeftijden van 4 t/m 12 jaar.

Tijdens de opvanguren kunnen de kinderen zelfstandig kiezen waar ze mee willen spelen. Ook bieden de leidsters gevarieerde activiteiten aan. Strijkkralen, oorbellen maken, kleien, knutselen, verven en bakken.

Buiten spelen is erg belangrijk. We hebben een groot speelplein en buiten speelgoed tot onze beschikking. De leidsters doen altijd mee en verzinnen allemaal leuke activiteiten. Blikkietrap, voetballen, tikkertje, verstoppertje en het lijnenspel. We proberen de kinderen te motiveren iedere dag een frisse neus te halen. De kinderen dragen ook zelf ideeën aan en die worden dan indien mogelijk uitgevoerd.

In vakanties werken we met een activiteiten programma. We bieden iedere dag activiteiten aan die variëren van knutselen, bakken tot een speelparadijs bezoeken. We hebben 3 bussen tot onze beschikking en vervoeren de kinderen zelf.

De kinderen krijgen fruit en drinken tijdens de opvang en in vakanties of studiedagen krijgen de kinderen een lunch aangeboden.

Wij zijn alle studie dagen geopend en bieden dan ook extra opvang aan.

GGD rapport 2013

GGD rapport 2014

GGD rapport 2015

GGD rapport 2016

GGD rapport 2017

GGD rapport 2018

GGD Rapport 2019

GGD Rapport 2021

GGD rapport 2022

 GGD rapport 102022

 

GGD RAPPORT 2023

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk