Op 17 augustus 2009 is Kits Oonlie gestart met een HKZ gecertificeerde Peuteropvang in een BSO ruimte van Kits Oonlie.

De Peuteropvang is een combinatie van 2 soorten opvang; enerzijds peuterspeelzaal en anderzijds kinderopvang. Kinderen krijgen een Voor- en Vroegschools Educatie programma (VVE) aangeboden ter voorbereiding op de basisschool, namelijk Puk en Ko. Omdat de Peuteropvang valt onder de Wet Kinderopvang heeft u als (werkende) ouder recht op een tegemoetkoming kinderopvang van de belastingdienst. Indien u hier niet voor in aanmerking komt kunt u gebruik maken van de tegemoetkoming door de gemeente en betaald u een ouderbijdrage.

De groep is geopend op alle ochtenden van de week, behalve in schoolvakanties. In de schoolvakanties is de peutergroep gesloten. Omdat de schoolvakanties per school kunnen verschillen kunt u bij onze centrale adminstratie naar de vakanties informeren.

De peutergroep bestaat uit één groep met kinderen tussen de 2 en de 4 jaar en biedt halve dagopvang aan particulieren.

De kinderen worden uitgedaagd om nieuw speelgoed te ontdekken en om samen met andere kinderen te spelen. Knutselen is erg belangrijk vandaar dat we regelmatig knutselwerkjes aan bieden. De kinderen eten en drinken gezamenlijk. Boekjes voorlezen en zingen word veel gedaan zodat alle kinderen mee kunnen doen word ook alles veel herhaald. Puk speelt een grote rol in de opvang en daarmee wordt de taalontwikkeling gestimuleerd. Samen met de ouders proberen we de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op de basisschool.

2012 GGD rapport

GGD rapport 2013

GGD rapport 2014

GGD rapport 2015

GGD rapport 2017

GGD rapport 2018

GGD rapport 2019

GGD rapport 2021

 GGD rapport 2022

GGD Rapport 2023

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk