Vakantie is feest! Niks hoeven en lekker kunnen doen waar je zin in hebt. Maar ook in de vakantie is het leuk om met leeftijdsgenoten op te kunnen trekken. Het is bij Kinderopvang Kits Oonlie mogelijk om uw kind tijdens de vakanties op te vangen.
Maakt u (nog) geen gebruik van de buitenschoolse opvang maar zoekt u wel een leuke vrijetijdsbesteding voor uw kinderen in de vakantieperiodes dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Klik hier voor het huidige activiteitenprogramma!

Activiteiten
Ieder kind krijgt de aandacht, vrijheid of ondersteuning die het nodig heeft. Kinderen hoeven niets en mogen alles, uiteraard binnen bepaalde grenzen. Door het gevarieerde en leeftijdsgerichte aanbod van activiteiten, is er voor alle kinderen bij Kinderopvang Kits Oonlie altijd iets leuks te doen!

   

Onder deskundige begeleiding worden de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar op de BSO locaties opgevangen en begeleid. De pedagogisch medewerkers organiseren een activiteitenprogramma met activiteiten en/of uitstapjes. De ene dag worden de activiteiten klein opgezet en de andere keer groter. De pedagogisch medewerkers betrekken de kinderen bij de inhoud van de vakantieopvang. Ze vragen de kinderen, wat ze leuk vinden en welke activiteiten ze willen doen. Voordat de vakantie begint hangt er een overzicht van de planning op de vestiging. Extra dagen afnemen, bijvoorbeeld wanneer er een activiteit wordt georganiseerd waar u kind veel plezier aan zal beleven, is uiteraard mogelijk (mits de groepsgrootte dit toelaat)!

Locaties
BSO Noord en Zuid, Paterschiphorststraat 1-3, 1827 NJ Alkmaar
BSO Ypestein, De Hucht 4-6, 1851 ZC Heiloo

Vakantieperiodes
Onder schoolvakanties wordt verstaan: zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie/Pinkstervakantie.

Aanmelding
U kunt 6 weken gecombineerde vakantieopvang afnemen, 6 weken zomer vakantieopvang of 12 weken vakantieopvang afnemen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met de Centrale administratie op telefoonnummer 072-5323578 of via onze website www.kits-oonlie.nl.

Tegemoetkoming in de kosten
Voor vakantieopvang kunt u een tegemoetkoming in de kosten bij de belastingdienst aanvragen. Kits Oonlie helpt u graag bij het invullen van de aanvraagformulieren.

 

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk