Kits Oonlie is op 20 augustus 2007 begonnen met buitenschoolse opvang in de wijk Daalmeer Zuid in Alkmaar, gesitueerd naast basisschool De Liereland. Sinds 31 januari 2011 is de BSO Zuid verhuisd naar het Wijkknooppunt De Daalder. De BSO Zuid bestaat uit twee verticale groepen, de Slingeraapjes en de Stokstaartjes en maakt deel uit van IKC Daalmeer.

Het pand voldoet ruimschoots aan alle moderne eisen die gesteld worden aan buitenschoolse centra.

De BSO Zuid biedt dagelijks voorschoolse- en naschoolse opvang aan kinderen van de Liereland en de Cilinder.  Kinderen hebben alle ruimte om te bepalen wat zij willen doen. De leidsters organiseren dagelijks een activiteit maar de kinderen komen zelf ook vaak met leuke ideeën. Als de kinderen aankomen staan de leidsters te wachten met fruit en sap. Na het rustige tafelmoment, staat er een gezellige middag voor de boeg!

Een kleine greep uit de activiteiten die aangeboden worden:
Experimentjes, meidenmiddagen, spelletjes en creatieve activiteiten zoals figuurzagen, boetseren, schilderen, 3D-kaarten maken. Uiteraard spelen we ook dagelijks buiten en organiseren we sport- en spelactiviteiten. Voor de kinderen die hun voetbalkunsten willen oefenen, hebben wij ook het Cruijff Coart tot onze beschikking. Daar wordt menig potje gevoetbald. Voor de schoolvakanties wordt een uitgebreid activiteitenprogramma in een speciaal thema gemaakt. De kinderen wordt alle ruimte gegeven om creatief, technisch en sportief bezig te zijn middels het aanbieden van een diversiteit aan activiteiten. Uiteraard staan er ook leuke uitstapjes op het vakantieprogramma naar bijvoorbeeld een bowlingbaan, speelparadijs of museum. Het leuke van het werken in thema’s is dat de kinderen naast de activiteiten, ook kennis op doen over verschillende onderwerpen. Zo hebben we bijvoorbeeld een wereldreis gemaakt in de zomervakantie en hebben we alle werelddelen bezocht.

Om de wensen van de kinderen opnieuw te inventariseren staat er sinds januari 2013 een ideeënbus waar de kinderen hun ideeën in kunnen doen. Samen met de kinderen wordt dan een activiteit of thema uitgezocht die we gaan doen.

Bent u benieuwd naar onze vestiging of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze Centrale administratie voor een rondleiding.

GGD rapport 2013

GGD rapport 2014

GGD rapport 2015

GGD rapport 2016 

GGD rapport 2017 

GGD rapport 2018

GGD rapport 2019

GGD rapport 2021

GGD rapport 2022

GGD rapport 2023

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk