Per 1 september 2020 is Kits Oonlie trotse eigenaar van kinderdagverblijf Picobello, gevestigd in de binnenstad van Alkmaar. Kinderdagverblijf Picobello bestaat uit drie groepen (één babygroep en twee peutergroepen).

Wanneer je bij Picobello binnenloopt wordt je oog meteen getrokken door het afgesloten buitenterrein. De kinderen krijgen hier de kans om te ontdekken door het vele groen, zand, water en de hoogteverschillen. Wij gaan dan ook het liefst twee keer per dag naar buiten. Mocht het een keer slecht weer zijn, dan kunnen de kinderen naast de eigen groep gebruik maken van het binnen- of buitenatelier.

Picobello onderscheidt zichzelf door de grote open keuken, waar de groepsassistentes in de middag een warme en gezonde maaltijd koken. De kinderen worden hier vaak actief bij betrokken, wat voor een huiselijke sfeer zorgt.

Net als bij de andere vestigingen, werkt Picobello met het opendeurenbeleid. Het voordeel hiervan is dat het kinderen meer ontdekkingsruimte en keuzemogelijkheden biedt. Ook vinden de broertjes en zusjes het erg gezellig!

De vestiging is gelegen in de binnenstad van Alkmaar, dichtbij het Oosterhout park. Hier gaan de pedagogisch medewerkers regelmatig met de kinderen in de bolderkar wandelen. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze vestiging? Neem dan contact op met de Centrale administratie voor het inplannen van een rondleiding.

 

GGD rapport maart 2024 Picobello

 GGD rapport december 2023 nader onderzoek

GGD rapport juli 2023 nader onderzoek

GGD rapport maart 2023

GGD rapport december 2022 nader onderzoek

GGD rapport november 2022

GGD rapport 2022 nader onderzoek

GGD rapport 2022

GGD rapport nader onderzoek oktober 2021

GGD rapport nader onderzoek 2021

 GGD rapport onderzoek na registratie 2021

GGD rapport incidenteel onderzoek 2020 (naar aanleiding van incident voor overnamedatum Kits Oonlie)

GGD rapport wijziging kindplaatsen 2020

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk