Welkom bij ons kinderdagverblijf Kits Oonlie in Daalmeer. Kits Oonlie heeft op 1 april 2011 de deuren van het kinderdagverblijf in het Wijkknooppunt De Daalder geopend. Deze vestiging bestaat uit een babygroep en een peutergroep en maakt deel uit van IKC Daalmeer.

De ruimtes zijn ruim, licht en overzichtelijk. Door de vele ramen kunnen de kinderen goed naar buiten kijken. We werken met een opendeurenbeleid waardoor de baby’s bij de peutergroep een kijkje kunnen nemen als andersom. Zo kunnen de baby’s opzoek gaan naar wat meer uitdaging als ze daar de behoefte aan hebben en kunnen broertjes en zusjes elkaar gemakkelijk opzoeken.

We vinden het bij Kits Oonlie erg belangrijk om veel naar buiten te gaan het liefst twee keer per dag! Hier kunnen de kinderen spelen in de zandbak, met de zand-watertafel of met de fietsjes, auto´s, ballen, hoepels etc.

De vestiging is gelegen vlakbij het park waar we regelmatig met de kinderen in de bolderkar gaan wandelen. Dan gaan we de eendjes voeren of gaan we naar de speeltuin.

Op de peutergroep werken we met het VVE-programma Uk & Puk.  Het programma Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van de peuters. De eerste stappen op het gebeid van taal, rekenen en sociale vaardigheden komen allemaal aan bod. Uk & Puk biedt structuur in het dagritme, maar daarnaast is er voldoende tijd voor andere leuke activiteiten. Zo komen de verschillende seizoenen van het jaar ook altijd aan bod met bijvoorbeeld een leuke herfsttafel.

Ook met de BSO verderop gelegen in het pand ondernemen we wel eens activiteiten. We gaan regelmatig met de oudste peuters bij ze langs om mee te kunnen doen met de activiteiten die ze daar aanbieden. Ook komen de kinderen van de BSO bij het kinderdagverblijf langs om de kinderen bijvoorbeeld een verhaaltje voor te lezen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze vestiging? Kom dan gerust een keertje kijken! U kunt dan contact opnemen met de centrale administratie.

 

GGD rapport 202405 

GGD rapport 2024

GGD rapport 2023

GGD rapport 2022

GGD rapport 2021

GGD rapport 2020 

GGD rapport 2019

GGD rapport 2018 Vervolg

GGD rapport 2017

GGD rapport 2016

GGD rapport 2015

GGD rapport 2014

GGD rapport 2013

Doorzoek deze website

Virtuele tour Kits Oonlie

Volg de virtuele tour van Kits Oonlie

 

 

Kits Oonlie BV | Centrale Administratie | Holleweg 100 | 1851 KK Heiloo | T. 072 5323576 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | I. http://www.kits-oonlie.nl
Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de K.v.K. te Alkmaar

Kits Oonlie is in het bezit van het HKZ keurmerk